Det første restaurantskilt gæsten ser, er facadeskiltet, som viser restaurantens navn. Det er ofte restaurantens største skilt – men ikke det eneste.
Allerede ved døren mødes gæsten af et skilt med åbningstider, og ofte finder man også menuen her. Inde i restauranten hænger der som regel et skilt på toiletdøren, og personalet har ofte navneskilte.
Hvilke restaurantskilte har din restaurant brug for? Alle restauranter har brug for skilte, som informerer, reklamerer eller viser vej. I vores Skiltomat kan du designe personlige skilte, som passer ind i din restaurants miljø.
Restaurantskilte – nogle eksempler
Skilt med åbningstider
Et skilt med restaurantens åbningstider er næsten uundværligt. Husk også et skilt med teksten "OPEN" eller "Vi har åbent", som er nyttigt, hvis restauranten har åbent på lidt mere usædvanlige tidspunkter.
Navneskilte
Navneskilte til personalet er mest almindelige på større restauranter, men kan også bruges på pizzeriaer eller restauranter, hvor der ikke arbejder så mange. Med et navneskilt bliver mødet med gæsten mere personligt, og desuden ved gæsten, hvem han/hun taler med.
Menu
Et stort og tydeligt menuskilt er et af de mest almindelige restaurantskilte. Menuskilte kan med fordel bruges både inde i restauranten og udenfor, så forbipasserende kan se, hvad restauranten tilbyder.
Toilet
Sommetider er det tilstrækkeligt med et lille dørskilt, som angiver, hvor toilettet er. På større restauranter kan der også være behov for skilte, som viser vejen til toilettet.
Rygning forbudt
Det har i mange år været forbudt at ryge på restauranter i Danmark, hvilket er et forbud, som de fleste accepterer. Alligevel kan det være nødvendigt at påpege rygeforbuddet med et Rygning forbudt-skilt i restauranten eller ved den udendørs servering.
Påsætning af folietekst
Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør en folietekst. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.